Vi välkomnar två nya servicetekniker till teamet!

2023/09/15

Vi är glada att meddela att vi har förstärkt vår serviceteam med två kompetenta servicetekniker som kommer att stärka upp service och reparationer av våra kunders industrirobotar. Deras anställning är en del av vårt arbete för att stärka vår närvaro och tillgänglighet i regionen Småland/Skåne.

Våra nya servicetekniker, Oliwer och Hugo, har båda en gedigen erfarenhet inom industrirobotik och har visat prov på sin förmåga att hantera olika utmaningar och problem inom området. Med deras kompetens och dedikation kommer vi att kunna erbjuda ännu bättre och snabbare service till våra kunder och hjälpa dem att maximera prestanda och effektivitet hos sina robotar.

”Oliwer och Hugo är välkomna tillskott till vårt team och kommer att vara en viktig del av vår satsning på att bli det främsta valet för industrirobottjänster i Småland/Skåne-området,” säger VD, Michael Schütze.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Oliwer och Hugo och att fortsätta leverera högkvalitativ service till våra kunder. Deras anställning markerar en viktig milstolpe i vår tillväxtresa och vår strävan efter att vara den mest pålitliga och professionella partnern för industrirobotar i regionen.