Swerob söker Servicetekniker i Tenhult

Swerob, med kontor i Skogstorp (Eskilstuna) och Tenhult (Jönköping) är en av de ledande leverantörerna mot industriföretag gällande reservdelar, programmering, underhållservice samt akutservice av industrirobotar.

För dig med ett stort teknikintresse och en vilja att lösa problem passar du in i rollen som servicetekniker hos Swerob.

Du bli en del av en arbetsplats som brinner för teknik, industrirobotar och människor.

Vi på Swerob arbetar med hållbara robotlösningar genom att återanvända & reparera reservdelar, förebyggande & akut service av robotar samt testa begagnade robotar.

Vi strävar alltid efter höga etiska, sociala och miljömässiga standarder.

På vårt kontor i Tenhult får du chansen att arbeta med ett team av erfarna servicetekniker och programmerare.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker med utgång från Swerobs kontor kontor i Tenhult kommer du huvudsakligen arbeta med förebyggande- samt akut service av ABB-robotar.

Installationer & programmering av både nya och befintliga robotceller kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har en god kännedom gällande service och programmering av ABB-robotar. Kunskap inom styr- och reglerteknik samt kunskaper inom el och mekanik är ett önskemål. Kunskap inom programmering är även det ett stort plus.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Som servicetekniker hos Swerob arbetar vi ute hos olika kunder så ansvar, kommunikation och servicekänsla är mjuka egenskaper som servicetekniker bör besitta.

 

Känns denna tjänst intressant för dig? Maila CV till info@swerob.se eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Jobbansökan