Begagnade industrirobotar

Vi på Swerob har ett helt lager med begagnade robotar från främst ABB, men ibland även Motoman, Fanuc och Kuka. Vi har även nordens största reservdelslager för robotar som ni kan hitta här. Vi vägleder dig gärna i valet av robot även när det gäller begagnade industrirobotar. En begagnad industrirobot är ett mycket prisvärt alternativ.  Vi går igenom alla våra begagnade robotar och detta innebär renovering, service, testkörning och vid behov lackering innan leverans. Idag kan man köpa begagnade robotar lite varstans, utan garantier för robotens funktion och status. Om du köper en begagnad robot från Swerob, har våra erfarna tekniker renoverat, servat och testkört maskinen innan leveran. Vi lämnar alltid 1 års driftsgaranti på alla robotar. Till både nya och begagnade robotar erbjuder vi installation, programmering, utbildning, service och robotreservdelar.

Vill du veta mer om våra robotar?

En begagnad industrirobot är ett mycket prisvärt alternativ

Vi vägleder dig gärna i valet av robot även när det gäller begagnade robotar.  Att det handlar om begagnade industrirobotar minskar på inget sätt deras kapacitet. Hanteringsvikter från 0,1 till 500+ kg, räckvidder från 0,8 m till 3,6 m. Med en robot får du en mycket effektiv produktion, god flexibilitet, stor driftssäkerhet och jämn kvalitet.Till både nya och begagnade industrirobotar erbjuder vi installation, programmering, simulering, utbildning, service och robotreservdelar.

Hittar du inte den robot du letar efter?

Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram en industrirobot som passar era behov! Oavsett om du har en fundering kring våra tjänster, reservdelar eller frågor av mer teknisk karaktär, kan du gärna använda formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Det går lika bra att ringa oss direkt, så kopplas du till rätt person omgående.

Kontakta oss angående robotar

    Telefon: 016-25 121 eller använd formuläret nedan.